LED – Trap verlichtingEen vriend van wilde graag ledlicht onder zijn trap, en vroeg mij om hem hierbij te helpen. Om u ook de mogelijkheid te geven dit thuis te realiseren, heb ik hieronder de stappen uiteengezet zodat u die kunt volgen.

 Hiernaast ziet u de maten die hij heeft gebruikt, dit is als voorbeeld, bij u zullen de maten hoogstwaarschijnlijk afwijken. Aan de hand van deze lijst heb ik de led strips gesoldeerd. Hierna ben ik naar zijn huis gegaan om de eerste treden te voorzien van deze strips, om te kijken of dit het gewenste effect gaf. Dit was het geval.

 

                                                           Gesoldeerd maatwerk led trapverlichting


 

Gat voor het draadje (achter in de kast)
 

Led strip onder de trap treden

Effect zonder plintje (kaatst overal heen)

Het plintje voor de led strip gemonteerd

Effect met plintje ervoor

Nadat hij zijn trap had afgeschilderd heeft hij zelf alle ledstrips bevestigd met de 3M plakstrip aan de achterkant van de ledstrips. Belangrijk is om de ondergrond eerst goed te ontvetten! extra stevigheid een beetje lijmkit op de ondergrond. Vervolgens heeft hij alle plintjes op maat gemaakt, deze netjes voor de ledstrips geplakt en heb ik de ledstrips aangesloten. En dit is het resultaat: 

Bent u enthousiast geworden en wilt u zelf ook zo’n mooie verlichte trap? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Geef uw maten door en wij zullen het soldeerwerk voor u doen. Heeft u aanvullende wensen, geef die dan ook aan ons door. In het bijgevoegde document kunt u alles invullen en aan ons toesturen. 

Download hier het document

Mocht u verder nog vragen hebben, schroom niet om ze te vragen. We doen ons best u zo snel mogelijk te helpen.
 

© 2011 - 2024 LED-Voordeel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel