Klantenservice van LED-voordeel.nl

LED-voordeel.nl staat voor goede service en klant vriendelijkheid. Telefonisch bereikbaar op de aangegeven tijden. (maandag t/m vrijdag 18:30 t/m 21:00) (zaterdag t/m zondag 13:00 t/m 17:00) Heeft u echter een vraag na sluitingstijd, of stuurt u liever een email, dan kan dit natuurlijk ook via het contact formulier. U krijgt van ons binnen zo snel mogelijk een mail terug.

U kunt mij telefonisch bereiken op 0612633471 Contact persoon: Fabian Derksen

Meest gestelde Vragen:
 

- Waarom Led-voordeel?
Dit kunt u lezen op onze nieuwe pagina gastenboek waar klanten hun ervaring delen, Na 10jaar is (mijnwebwinkel) gestopt met het gastenboek. Omdat ik het echt jammer vind om alle goede feedback weg te gooien heb ik een nieuwe pagina gemaakt. U kunt nog steeds berichten achter laten "via het contact formulier of via de mail" Waarom wij geen Feedback company hebben dit om kosten te besparen. 

- Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Bestelt u voor 16:00 dan doen wij weer ons uiterste best om het voor 18:00 op de post te doen, Dit lukt echter niet altijd in verband met omstandigheden. U krijgt altijd een verzendbevestiging als het verzonden is.

- Vooraf overmaken?
Ja dit kan de gegevens staan op de contact pagina uw bestelling word pas verzonden als het geld ontvangen is het kan soms 2 dagen duren dit is per bank verschillend.

- Bestelknop weg?
Het product is uitverkocht, mocht dit al een lange tijd zijn en u wilt het product toch hebben dan kunt u ons altijd even mailen. 

- Waar is de BTW?

Die is er niet, wij doen dit jaar 2021 mee met de KOR regeling wij mogen daarom geen btw in rekening brengen bij onze klanten.

- Kan ik wel een Factuur krijgen?

Een factuur is wel verkrijgbaar, mail ons uw ordernummer en we sturen u een factuur houd er rekening mee dat ook hier geen btw verrekent is. Mail: info@led-voordeel.nl 

© 2011 - 2024 LED-Voordeel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel